Musikbranschen

Musiken. Var fan är vi på väg egentligen?
   Vi befinner oss i tidigt 2000-tal och musiken har aldrig varit sämre. Den är körd helt åt helvete. Det bör nästan vara kriminellt att påstå något annat.
   Musik är inte längre musik. De som dominerar musikvärlden i dag har bokstavligt talat pippat sig in i branschen. Kriterierna är enkla:
   Fitta in framför linsen.
   Det har alltså gått så långt att hörseln inte längre har ensamrätten om att bedöma musiken. Ordspråket skönheten kommer inifrån har aldrig känts så avlägset.
   De verkar inte fatta att de glider ifrån ämnet. Jag menar, porrmusik är nästan mer plågsamt att höra på än Anders Lundins patetiska försök till sång i Allsång På Skansen - men porrbranschen håller sig i alla fall inom ämnet. Det är det som är det väsentliga här.
   Så väck med barbadockorna från musikbranschen. Skicka dem för fan till porrbranschen eller ut på gatan istället. Jävla dagsländor.


Kommentarer
Postat av: Jarri

Det värsta är ju att den spelas överallt! TV, radio, krogar, fester, arbete det går inte att undvika.
Något repetivt, dåligt datorprogrammerat junk och en halvnaken smörsångare som sjunger något han/hon inte ens skrivit. Det är snarare en produkt än kreativt tänkande.
Jämnför man dagens kommersiella artiser/band mot 60-70talet's så är den märkvärd skillnad på kvaliten!

2007-10-14 @ 01:39:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0